You are here

Internationell innesäljare

Stafsjö är en av världens ledande tillverkare av skjutspjällsventiler. Närmare 90 procent av produktionen går på export till marknader i Europa, Kina, Sydostasien, Sydafrika, Sydamerika och Nordamerika. Stafsjö har 70 anställda, omsätter ca 155 MSEK och har sitt huvudkontor i Stavsjö, ungefär en kvart från Norrköping och tjugo minuter från Nyköping med bil. Viktiga kundsegment är pappers- och massaindustrin, gruvindustrin och VA-sektorn. Företaget befinner sig en mycket dynamisk utvecklingsfas varför vi nu söker: Internationell Innesäljare

Beskrivning:

Som internationell innesäljare på Stafsjö Valves kommer Du tillsammans med företagets area sales managers arbeta i ett säljteam med offert- och orderhantering, vilket innefattar både tekniska och kommersiella frågor.

Arbetsuppgifter:

Vi erbjuder en utvecklande roll som präglas av högt arbetstempo med kollegor som tar sig tid att lyssna och stötta, för att tillsammans nå våra mål. Du kommer ha kontakt med våra återförsäljare och slutkunder runt om i världen via telefon och e-mail, varför det är viktigt att kunna ge bra service och hantera våra kunder på ett professionellt sätt.

Kvalifikationer:

Det här är en spännande möjlighet för dig som vill arbeta med affärer i en internationell organisation, och som trivs i en miljö där dina personliga insatser verkligen betyder något. Individuellt ansvarstagande, engagemang, resultatfokus och flexibilitet är viktigt då vi är ett litet team och ett mindre företag som har höga tillväxtambitioner. Vi söker dig som har erfarenhet, men framförallt intresse av, tekniskt försäljningsarbete och som kan uttrycka dig obehindrat på svenska och engelska i tal och skrift. B-körkort krävs.

Ansökan:

Placeringsort är Stavsjö och tjänsten löper tillsvidare där du kommer bli direkt anställd av Stafsjö Valves.

För mer information är du välkommen att kontakta Åsa Gustafsson Q Bemanning & Rekrytering AB, tfn 013-470 39 01 som vi samarbetar med i denna rekrytering.

Senast den 1 september 2017 vill vi ha din ansökan med meritförteckning. Ansökan lämnar du här: https://qbemanning.mynetworkglobal.com/se/what:job/jobID:162940/