You are here

Internationell Försäljningschef

Gillar du att leda och göra affärer i en internationell miljö? Längtar du efter att verkligen kunna påverka och gå från ord till handling i ett dynamiskt och växande bolag? Vill du kunna påverka både utveckling och produktion?

Vi erbjuder nu en spännande och viktig tjänst. Vi söker dig som vill vara med och utveckla vårt bolag som vuxit de senaste åren och som har höga tillväxtambitioner framöver.

Om tjänsten
I din roll som Internationell Försäljningschef har du det övergripande ansvaret för att leda, genomföra och utveckla bolagets försäljning till slutkunder och återförsäljare.

Du har ansvar för att leda och utveckla sälj- och marknadsteamet på sex personer, ingår i företagets ledningsgrupp och rapporterar direkt till VD.

Som försäljningschef förväntas du även vara operativ och agera senior säljare, ha nära kontakt med våra viktigaste marknader och kunder.
En viktig uppgift är även att bidra med marknadsinformation och kundrelaterade utvecklingsbehov till vår ledningsgrupp samt till utvecklingsavdelningen.

Om profilen vi söker
Vi söker en driven och målmedveten person med omfattande erfarenhet av internationellt försäljningsarbete med relevant akademisk examen. Du har lätt att samarbeta med olika personer och olika kulturer. Du är även siffer- och detaljorienterad, van att jobba med kalkyler och kan skriva affärscase för att motivera beslut och satsningar.

Som ledare är du mycket kommunikativ, positiv och förtroendeingivande. Du gillar att jobba i en säljdriven företagskultur med handlingskraft och hög aktivitet.

Frågor och ansökan

Vi samarbetar med Cojn i denna rekrytering. För ytterligare upplysningar kontakta Louise Giljam på 072 324 23 26 eller louise.giljam@cojn.se.

Ansök gärna så snart som möjligt men senast den 28 maj på http://www.cojn.se/lediga-jobb/

Välkommen med din ansökan!